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Zutaten:
250g Ziegenkäse Pfeffer
200 ml Olivenöl Salz
1 TL frischer gehackter Thymian 1 Eigelb
1 TL frischer gehackter Rosmarin 4 Scheiben Frühstücksspeck
500g frischer Spinat 1 TL Dijonsenf
1 TL frischer gehackter Estragon 1 1/2 EL Rotweinessig
Zubereitung:
It is better if you the ersten Arbeiten do at the
Abend then you can the next Morgen weitermachen for cooking this Mahlzeit and eating at the middle of the day.
Sneid the Ziegenkäse in 8 Scheiben and put them side
by side in a flache Schale. 80 ml Olivenöl with Thymian and Rosmarin mixen and over the Käse streuen. Now put Frischhaltefolie over the Rand from the Schale and do it for 12 Stundes in the Kühlschrank.
One time the Käse turnen ääh drehen.
At the next day, you can the Spinat putz, wash and
dry and give him in a Salatschüssel. Dijonsenf, Estragon and Rotweinessig mixen and the Eigelb underslagen. With nothing else als rühren the Rest of the Olivenöl there in given. Now give this Dressing
the last Tatsch and smeck with Salt and Peppa ab. At last give this over the Spinatsalat and mix it.
Take 4 Tellers and put the Salat in nice Portionen on it.
Take a Pan and the Frühstücksspeck and bacon ööhh
bruzel it with no Fett. Now wait bis it is wieder cold. With a Esslöffel you must now 4 EL Olivenöl from the Ziegenkäse taken and in this Pan hot maken. The Käsestücke in the Pan from every side kurz
anbruzeln and 2 for 2 Stück on the Salat placen. The Frühstücksspeck grob zerbröseln and over the Käse and the Salat streuen. ............ fertisch
Hmmmmmmmmmmmmm lööööööööööööcker
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<META NAME="keywords" CONTENT="Linedance, Country, Western, Tanzen, Musik, Tanzbeschreibungen, Rezepte, kochen, lustig, Counts, Wall,
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19:30 Uhr, Freitags, Schinken, Käse, Onelett, Schinken-Käse-Omelett, Lamm, Stew, Lamm Stew, Salzbraten, Chili, Donuts, Tomatensuppe, gespickte Hasenkeule, Hasenkeule, Dirty Rice, Guacamole, Rumford,
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Cowboy-Kaffee, Beschwipstes Grapefruitsorbet, Grapefruitsorbet, Sorbet, Schweinekoteletts Michigan, Schweinekoteletts, Demotanz, Kentucky-Ken, Kentucky, Kenneth, Erle, Engel, Kenneth Engel, Ken,
Dance-Floor-Ettiquette, Dance-Floor, Termine, Linedance-Geschichte, Top 10, Linedance Top 10, Kartoffelbrot, Rothaut-Whiskey, Whiskey, Whisky, Rothaut, Party, Termine,"> <META
NAME="description" CONTENT="Country - Line-Dance - Gemeinschaft, mit den lustigsten Koch - Rezepten der Welt, eine kleine Studie über die Geschichte des Linedance und einigen
Tanzbeschreibungen. Training Freitags ab 19:30 Uhr."> <META NAME="content-language" CONTENT="Deutschland">
<META NAME="author" CONTENT="Sammy"> <META NAME="page-topic" CONTENT="Erholung & Freizeit; Vereine">
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From Australia is the Name “Johnny-Cake” and they are wonderfull to make at the Lagerfeuer.
The Viehtreibers on the Trail of the Outback backen them since more than 100 Jahren.
Zutaten für 8 Brötchen:
400g Weizenmehl 1/2 TL Salz
1 P. Backpulver Wasser
Oliven- oder Pflanzenöl
Zubereitung:
Mehl, Salt and Backpulver in a
Schüssel mixen. Now carefully a little bit Water hinzugeben and with the Teig verkneten. Do this so long as you have a glatten Teig, welcher not be klebt at your Fingers. Now make the Teig like a Rolle
and sneid him in ca. 3 cm breit Stücke.
Make a Feuer in the Lager, not in the Kitchen, and
put a Pan on it. Do good Öl in it. A bit more then normaly. Back the Cakes gleichmäßig from all sides untill they are goldbrown. They are good if they sound hohl if you knock with a Messer, a
Pfannenwender or something else on them. N0, please, don’t knock with your Finger, the Cakes will be very hot.
Hmmmmmmmmmmmmm lööööööööööööcker
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Zutaten:
125g geräucherter Speck in Scheiben
6 gehackte Zwiebeln
500g grüne Bohnen
Pfeffer
Salz
Zubereitung:
Make Würfels from the Speck and bruzel
him cross-brown, then take him out of the Pan. In the Fett from the Speck, you can the Zwiebeln glasig bruzeln. The Bohnen, so like they are, with hinzu geben and ca. 2 Minutes under Rühren dünsten. With
a little bit Water bespritzen and again for 3 Minutes with a Deckel on the Pan cooken. After this, with Rühren so going on cookelen until the Bohnen are weich, but they must noch be green. With Salt and
Peppa absmecken. Bevor you eat this, streu noch the Speckwürfelen there over. ..................... fertisch
Hmmmmmmmmmmmmm lööööööööööööcker
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Zutaten:
1/2 Dose Okraschoten 1 Staudensellerie
3 Fleischtomaten 3 rote Paprika
2 kleine Zucchini 2 Zwiebeln
2 Pk. passierte Tomaten 1kg Schweinegulasch
Salz Pfeffer
Paprikapulver Chili
1 Knoblauchzehe Thymian
Basilikum Fladenbrot
Kräuterbutter
Zubereitung:
Put all together (bis auf the Fladenbrot and the Kräuterbutter) in a Pot and cook it. If you want you can the Gemüse vorher small sneiden.
This Eintopf you can make with Rindfleisch,
Schweinefleisch, Hühnchen, Fisch, Meeresfrüchte or, if you don’t like this all, only vegetarian with Kräuter, cooken. The Gemüse you should kaufen on the Market. So, think about the Jahreszeiten.
The Okraschoten (=Gumbo) you can get bei griechischen or türkischen Shops or in a Dose. All the Gemüse from Regions from the middle of the Meer you can take, like you want: Tomaten, Auberginen, Zucchini
or Paprika.
If you will, you can put Reis or Kartoffelen with in, or you eat this Soup only with Fladenbrot.
Hmmmmmmmmmmmmm lööööööööööööcker
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Zutaten:
200g Maismehl
600g Weizenmehl
1 Pk. Trockenhefe
59g Butter
1 Ei
2 dl. Milch
Salz
Zucker
Zubereitung:
At first you must mix all the dry Zutaten. After that take the Ei and the Milch, quirl it, and take it under the Teig. Now take this Masse in your
Hands and knet it good durch. Have a look for the Teig if it is not fest genug put a bit Milch there bei and knet it bis you have enne feste,
glatte Teig, but he darf not kleben. Put the Teig now in a abgedeckte Schüssel and let him sleep for 2 Stunden.
Take a Nudelholz and make some little Fladen.
At last put the Teig for ca. 45 Minutes in the Backofen.
Hmmmmmmmmmmmmm lööööööööööööcker
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am Holzkohlegrill oder Lagerfeuer
Zutaten für 4 Personen:
1 L. Quellwasser (Brunnenwasser)
5 gestrichene EL Kaffeepulver
Zucker nach Belieben
Zubereitung:
Take a Blechkann and fill it with cold Water. Put Koffeepulver in this cold Water and stell the Kann over the Feuer. Let the Inhalt one time
aufkochen. Take it direkt weg from the Feuer and put some Esslöffel cold Water in it, damit the Kaffeemehl under in the Kann bleibt. The
Coffee muss noch some Minutes ziehen, and then schütt it in saubere Blechbüchsen. Sugar inputten, so if you want it and drink it hot if you can the Sonnenaufgang.
Hmmmmmmmmmmmmm lööööööööööööcker
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Zutaten:
1 kg Rotbarsch
2 EL Butter
1/2 Tasse Petersilie
Pfeffer
4 Orangen
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Zubereitung:
Make the Fisch schön clean and put him in a big Gratinform. Then
you take the Butter and verteil it on the Fisch. The Petersilie fine hacken and with the Pepper there überstreuen.
At last take the Orangen, wash them and schneid them in 4 mm dicke Scheiben. This Scheiben
you verteil über the Fische. Go to the Ofen and back this all bei 200-220° for 20 Minutes. Than you do the Ofen auf 180° and let the Fisch noch 20 Minuten there in. Vorsicht: heisssssss
The Mengenangabe is for 6-8 Personen
Hmmmmmmmmmmmmm lööööööööööööcker
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Zutaten:
2 cl Grenadine
Gingerale
Crunch-Eis
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Zubereitung:
Put the Grenadine in a Longdrinkglas and do the
Crunch-Eis there bei. At last fill the Glas with Gingerale bis kurz under the Rand auf and put a Strohhalm there in. Fertisch !!!
Very good for hot days!!!
Hmmmmmmmmmmmmm lööööööööööööcker
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Ab sofort gewartet und gepflegt, mit einem Laptop von ->->-> Die Firma mit dem besten Support !
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