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Cowboy706

 

Zutaten:

 

 

250g Ziegenkäse                            Pfeffer

200 ml Olivenöl                             Salz

1 TL frischer gehackter Thymian               1 Eigelb

1 TL frischer gehackter Rosmarin              4 Scheiben Frühstücksspeck

500g frischer Spinat                         1 TL Dijonsenf

1 TL frischer gehackter Estragon               1 1/2 EL Rotweinessig

 

 

Zubereitung:

 

 

It is better if you the ersten Arbeiten do at the Abend then you can the next Morgen weitermachen for cooking this Mahlzeit and eating at the middle of the day.

 

Sneid the Ziegenkäse in 8 Scheiben and put them side by side in a flache Schale. 80 ml Olivenöl with Thymian and Rosmarin mixen and over the Käse streuen. Now put Frischhaltefolie over the Rand from the Schale and do it for 12 Stundes in the Kühlschrank. One time the Käse turnen ääh drehen.

 

At the next day, you can the Spinat putz, wash and dry and give him in a Salatschüssel. Dijonsenf, Estragon and Rotweinessig mixen and the Eigelb underslagen. With nothing else als rühren the Rest of the Olivenöl there in given. Now give this Dressing the last Tatsch and smeck with Salt and Peppa ab. At last give this over the Spinatsalat and mix it.

 

Take 4 Tellers and put the Salat in nice Portionen on it.

 

Take a Pan and the Frühstücksspeck and bacon ööhh bruzel it with no Fett. Now wait bis it is wieder cold. With a Esslöffel you must now 4 EL Olivenöl from the Ziegenkäse taken and in this Pan hot maken. The Käsestücke in the Pan from every side kurz anbruzeln and 2 for 2 Stück on the Salat placen. The Frühstücksspeck grob zerbröseln and over the Käse and the Salat streuen. ............ fertisch

 

Hmmmmmmmmmmmmm lööööööööööööcker

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<META NAME="author" CONTENT="Sammy">
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Cowboy706

 

From Australia is the Name “Johnny-Cake” and they are wonderfull to make at the Lagerfeuer.
The Viehtreibers on the Trail of the Outback backen them since more than 100 Jahren.

 

Zutaten für 8 Brötchen:

 

 

400g Weizenmehl
1/2 TL Salz

1 P. Backpulver
Wasser

Oliven- oder Pflanzenöl

 

 

Zubereitung:

 

 

Mehl, Salt and Backpulver in a Schüssel mixen. Now carefully a little bit Water hinzugeben and with the Teig verkneten. Do this so long as you have a glatten Teig, welcher not be klebt at your Fingers. Now make the Teig like a Rolle and sneid him in ca. 3 cm breit Stücke.

 

Make a Feuer in the Lager, not in the Kitchen, and put a Pan on it. Do good Öl in it. A bit more then normaly. Back the Cakes gleichmäßig from all sides untill they are goldbrown. They are good if they sound hohl if you knock with a Messer, a Pfannenwender or something else on them. N0, please, don’t knock with your Finger, the Cakes will be very hot.

 

Hmmmmmmmmmmmmm lööööööööööööcker

Cowboy706

 

Zutaten:                                       

125g geräucherter Speck in Scheiben

6 gehackte Zwiebeln

500g grüne Bohnen

Pfeffer

Salz

 

 

Zubereitung:

 

 

Make Würfels from the Speck and bruzel him cross-brown, then take him out of the Pan. In the Fett from the Speck, you can the Zwiebeln glasig bruzeln. The Bohnen, so like they are, with hinzu geben and ca. 2 Minutes under Rühren dünsten. With a little bit Water bespritzen and again for 3 Minutes with a Deckel on the Pan cooken. After this, with Rühren so going on cookelen until the Bohnen are weich, but they must noch be green. With Salt and Peppa absmecken. Bevor you eat this, streu noch the Speckwürfelen there over. ..................... fertisch

 

Hmmmmmmmmmmmmm lööööööööööööcker

Cowboy706
BUTTN010

 

Zutaten:

 

 

1/2 Dose Okraschoten                        1 Staudensellerie

3 Fleischtomaten                           3 rote Paprika

2 kleine Zucchini                            2 Zwiebeln

2 Pk. passierte Tomaten                      1kg Schweinegulasch

Salz                                      Pfeffer

Paprikapulver                              Chili

1 Knoblauchzehe                            Thymian

Basilikum                                 Fladenbrot

Kräuterbutter

 

 

Zubereitung:

 

 

Put all together (bis auf the Fladenbrot and the Kräuterbutter) in a Pot and cook it. If you want you can the Gemüse vorher small sneiden.

 

 

This Eintopf you can make with Rindfleisch, Schweinefleisch, Hühnchen, Fisch, Meeresfrüchte or, if you don’t like this all, only vegetarian with Kräuter, cooken. The Gemüse you should kaufen on the Market. So, think about the Jahreszeiten. The Okraschoten (=Gumbo) you can get bei griechischen or türkischen Shops or in a Dose. All the Gemüse from Regions from the middle of the Meer you can take, like you want: Tomaten, Auberginen, Zucchini or Paprika.

 

If you will, you can put Reis or Kartoffelen with in, or you eat this Soup only with Fladenbrot.

 

Hmmmmmmmmmmmmm lööööööööööööcker

Cowboy706

 

Zutaten:                                 speisen-39

200g Maismehl

600g Weizenmehl

1 Pk. Trockenhefe

59g Butter

1 Ei

2 dl. Milch

Salz

Zucker

 

 

Zubereitung:

 

 

At first you must mix all the dry Zutaten. After that take the Ei and the Milch, quirl it, and take it under the Teig. Now take this Masse in your Hands and knet it good durch. Have a look for the Teig if it is not fest genug put a bit Milch there bei and knet it bis you have enne feste, glatte Teig, but he darf not kleben. Put the Teig now in a abgedeckte Schüssel and let him sleep for 2 Stunden.

 

Take a Nudelholz and make some little Fladen.

 

At last put the Teig for ca. 45 Minutes in the Backofen.

 

 

Hmmmmmmmmmmmmm lööööööööööööcker

Cowboy706

 

am Holzkohlegrill oder Lagerfeuer

 

Zutaten für 4 Personen:                       FOOD_00602    sonstiges-70

1 L. Quellwasser (Brunnenwasser)

5 gestrichene EL Kaffeepulver

Zucker nach Belieben

 

 

Zubereitung:

 

 

Take a Blechkann and fill it with cold Water. Put Koffeepulver in this cold Water and stell the Kann over the Feuer. Let the Inhalt one time aufkochen. Take it direkt weg from the Feuer and put some Esslöffel cold Water in it, damit the Kaffeemehl under in the Kann bleibt. The Coffee muss noch some Minutes ziehen, and then schütt it in saubere Blechbüchsen. Sugar inputten, so if you want it and drink it hot if you can the Sonnenaufgang.

 

Hmmmmmmmmmmmmm lööööööööööööcker

Cowboy7

Zutaten:

 1 kg  Rotbarsch

 2 EL  Butter

 1/2 Tasse Petersilie

  Pfeffer

 4 Orangen

Zubereitung:

Make the Fisch schön clean and put him in a big Gratinform. Then you take the Butter and verteil it on the Fisch. The Petersilie fine hacken and with the Pepper there überstreuen.

At last take the Orangen, wash them and schneid them in 4 mm dicke Scheiben. This Scheiben you verteil über the Fische. Go to the Ofen and back this all bei 200-220° for 20 Minutes. Than you do the Ofen auf 180° and let the Fisch noch 20 Minuten there in.     Vorsicht: heisssssss

The Mengenangabe is for 6-8 Personen

 

Hmmmmmmmmmmmmm lööööööööööööcker

Cowboy7

Zutaten:

 2 cl Grenadine

 Gingerale

 Crunch-Eis

 

DRINK0

Zubereitung:

Put the Grenadine in a Longdrinkglas and do the Crunch-Eis there bei. At last fill the Glas with Gingerale bis kurz under the Rand auf and put a Strohhalm there in.        Fertisch !!!
   Very good for hot days!!!

 

Hmmmmmmmmmmmmm lööööööööööööcker

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