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Schinken-Käse-Omelett

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Cowboy708

100 g Cheddar-Käse
150 g gekochter Schinken
6 EL Butter
8 Eier
Salz
Pfeffer
Schnittlauchröllchen
zum Bestreuen

SchinkenKäseOmlett
FOOD_004

 

Zubereitung:

 

Take the Käse and do it grob reiben. With a knife you must the Schinken in Würfel schneiden. Then do 2 EL Butter in a Pan erhitzen and the Schinkenwürfel there in anbraten, after that take sie wieder raus and stell them irgendwo by side. Now you must the Eier verquirlen, the Schinkenwürfel there in putten and this all mit Salz and Pfeffer würzen. 1 EL Butter in the Pan hot maken, 1/4 from this Eimasse there in gießen and on little Flamme stocken lassen. The Omelett wenden (take the Pan at the Griff and werf the Omelett until fast under the Decke. But be carefull, if you treff the Decke the Omelett will be kleben bleiben there oben.) and on the other Seite fertig garen. Then put it on a Teller if it is so as you like it. With the restliche Butter and the restliche Eimasse do it like oben beschrieben and make 3 weitere Omeletts for Friends or Dich selber. Now you be very nett wenn you do all Omeletts bestreuen, with 25 g geriebenem Käse. After that stapel them on einander, bis you have a little Turm. If you have feuerfestes Geschirr, take it, if not kauf Dich welches and put the Turm in a vorgeheizten Backofen with 200 Grad for gratinieren (Gratäng draus machen), bis the Käse weggelaufen is. With the Schnittlauch bestreuen and soooofort servieren. 

 

Hhhhhmmmm löööööcker.

 

Cowboy707

 

1 kg Lammfleisch (gewürfelt - Gulasch)

2 Tomaten

2 Zwiebeln

1 Zehe Knoblauch

5 EL Mehl

5 EL Olivenöl

125 ml trockener Weißwein

125 ml Hühnerbrühe

1-2 Msp. Safranpulver

1 TL Zucker

1 EL Butter

1 EL abgeriebene Orangenschale

30 ml warmer Cognac

70 g Erbsen (TK)

Salz

Pfeffer

 

Lamm-Stew02

<META NAME="keywords" CONTENT="Linedance, Country, Western, Tanzen, Musik, Tanzbeschreibungen, Rezepte, kochen, lustig, Counts, Wall, Amerika, Spass, Line, Dance, LineDance, Westerntanz, Choreogrphie, Kentucky Ken, Ken, Kenneth Engel, Squaredance, Square, Cowboy, Cowgirl, Beginner, Intermediate, Texas, America, Titel, Lines, Kick, Country-Musik, Jägerheim, Jaegerheim, Aldenhoven, Dürboslar, Duerboslar, Funny, Dancer, Funny Dancer, Dancers, Red Bulls, Black Eagles, Jacky Dancers, zum Jaegerheim, Training, Tanztraining, Freitag, 19:30 Uhr, Freitags, Schinken, Käse, Onelett, Schinken-Käse-Omelett, Lamm, Stew, Lamm Stew, Salzbraten, Chili, Donuts, Tomatensuppe, gespickte Hasenkeule, Hasenkeule, Dirty Rice, Guacamole, Rumford, Rumford-Suppe, Hamburger, Amerikanischer Krautsalat, Krautsalat, Spinatsalat, Johnny-Cakes, Cakes, Dixie Green Beans and Bacon, Beans and Bacon, Bacon, Beans, Dixie, Gumbo, Maisbrot, Cowboy-Coffee, Cowboy-Kaffee, Beschwipstes Grapefruitsorbet, Grapefruitsorbet, Sorbet, Schweinekoteletts Michigan, Schweinekoteletts, Demotanz, Kentucky-Ken, Kentucky, Kenneth, Erle, Engel, Kenneth Engel, Ken, Dance-Floor-Ettiquette, Dance-Floor, Termine, Linedance-Geschichte, Top 10, Linedance Top 10, Kartoffelbrot, Rothaut-Whiskey, Whiskey, Whisky, Rothaut, Party, Termine,">
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BUTTN010

 

Zubereitung:

 

Take the Fleisch on a Brettchen and würz it with Salt and Pepper. Not to viel sonst it will be to schärp. The Tomatoes entkleiden (??) - ausziehen (??) - ööhhmm schälen pull the Haut einfach ab and make Würfel there aus. With the Zwiebel and the Knoblauch do the same, but make the Würfel noch a little bit kleiner (am besten janz klein). Nu you must nimm von the 5 EL Mehl only 3 EL (the anderen 2 EL taken wir später) and do the Fleisch darin schleudern (??) - drehen (??) - wenden. The Olivenöl in a Bratpott hot maken and the Fleisch with little Happen (??) - Stück für Stück (??) - in Portionen krrrrrrrräftig anbraten, than wieder out of the Pott nehmen and irgendwo by side stellen. Take the Zwiebel and Knoblauch and put it in the Pott (that sounds good — put it in the Pott, la la la la la, put it in the Pott ..... Ok ok) and let it be goldgelb schwitzen. (Schwitzen ??? Blödes Wort, das Einzige was hier schwitzt bin ich, menno) Nu you take the restliche 2 EL Mehl (you remember, die von eben) put it mit in the Pott and do all them kurz bräunen (??) - sonnen (??) - anrösten. With the Wein (NO, not drinken) you must the Inhalt von the Pott now under ständigem Rühren stillen (??) - ausradieren (??) - ablöschen and the Hühnerbrühe there bei tun. Fleisch, Tomatoes, Safran and Zucker ab in die Pott, aufkooken and with a Deckel closen (??) - zumachen (??) - verschließen. The Stew in the Pott, in the vorgeheizte Backofen, by 180 Grad for 1 Stunde brüzzeln (??) - brennen (??) - garen. The Butter warm maken and the Orangenschale 1 Minute dünsten, then the warm Cognac dabeiputten, anzünden (the Cognac - not the Küche!) and herunterbrennen lassen. (Don't know what that means?? Must I wait until a big flame is a smal flame or what???) Put that now under the Stew (wie soll ich das denn nur dadrunter bekommen???) and for 20 Minutes in the Backofen brüzzeln (??) - kokeln (??) - garen, until the Fleisch is weich. Is the Stew to flüssig than you have do something falsch, so, lass einfach the Deckel wech. At the end noch the Erbsen under taken, 10 Minutes in the Pott bei a little flame, than take a Löffel and probier ens daran, put it on a Teller — fertisch.

 

Hhhhhmmmm löööööcker.

Cowboy706

 

1 Pfd. Salz

2 kg Rinderbraten mit Knochen

 

Go to your Backofen and do him on 180 Grad vorhotten. Take a Backblech and do the Salz very schön on it verteilen. Then put the Braten in the middel of the Backblech. Do this so as it is in the Backofen, when he is hot genug, and lass it ens 1 Stunde so rum braten, then do him round drehen. It kommt darauf on how gross the Braten is then it is möglich datt he bis to 3 Stunden braten muss.

When the Fleisch fertig is pull the Knochen aus it raus and lass et you schmecken. For therebei you can entweder Knödel or Kartoffelen maken.

 

Hmmmmmmmmmmmmm lööööööööööööcker

Cowboy705

zutaten:

 

 

750 g gemischtes Hackfleisch

2 Dosen geschälte Tomaten

1 Dose Kidneybohnen

1 Gemüsezwiebel

2 Zehen Knoblauch

1 El Olivenöl

2 Lorbeerblätter

1/2 Tl Oregano

1/2 Tl Chili-Pulver

1 Tl gemahlener Kümmel

Salz

 

 

Zubereitung:

 

Hack the Knoblauch fein and do him with the Öl in a big Pan erhitzen. Take the Gehaktes by him by and lass it all nice bräunen. The Zwiebel and the Tomaten small schneiden and do them with the Tomatensaft and the Lorbeerblätter in the Pan. Now you must that all with rühren for a time very hot maken. Put a Deckel on the Pan and lass it köcheln, until the Flüssigkeit half wech is. Now take the Kidneybohnen and put them under. The restliche Gewürze put auch noch there zu.

 

Tip: If you dont like Gehacktes, you can take also a mageres Steak and do it in kleine Stücke schneiden.

 

Tip: Take the Knoblauch direkt after the anbraten out of the Pan; the Geschmack is immer noch there in but you dont smell out the Poren ............... :-)

 

Tip: It is auch very lecker if you servier the Chili with Mais-Chips and Guacamole.

 

Hmmmmmmmmmmmmm lööööööööööööcker

Cowboy704

 

Zutaten für 6-8 Stück:                  Außerdem:

 

1 Pck. Trockenhefe                           Mehl für die Arbeitsfläche

60 ml warmes Wasser                         Öl zum Ausbacken

180 ml lauwarme Milch                        Puderzucker zum Bestreuen

450 g Mehl (Type 550)

180 g Feinster Zucker

1/2 TL geriebene Muskatnuss

1/2 TL Salz

2 Eier

1 EL abgeriebene Zitronenschale

125 g Butter

 

 

Zubereitung:

 

 

The Trockenhefe in the warm Water einrühren and the Milk hinzuputten. The Hälfte from et Mehl with 2 EL from the Sugar vermischen and under the Hefemilk rühren. These “Vorteig” with a Geschirrtuch abdecken and an a warm Place 30 Minutes going lassen. The Rest of the Mehl with the Rest of the Sugar, the Muskat and the Salt vermischen. Try, to hit the Eggs schaumig and put Zitronenschale and Butter under. Heb the “Vorteig” a little bit hoch and put the Eggmasse thereunder, than the Mehlmischung underworken and all of them to a geschmeidigen Teig verkneten. On a bemehlte Workfläche so long durchworken bis the Teig Blasen wirft. Take the Tuch and put that on this for 1 Hour, so let him go. Then the Teig on a bemehlte Workfläche ca. 2 cm dick ausrollen. Go to your Schrank and take a Glas of it. Put Mehl on the Rand and make Teigkreise from ca. 8 cm Durchmesser. With a Roundausstecher from 5 cm Durchmesser in the Middle of the Teigkreise a smaller Kreis ausstechen. Now you have Rings on your Table - if not, you have wat falsch gemacht.

If you be fertig with all your Rings, lass them nochmal 1 Hour Rest in Peace. The Oil in a big Pot hot maken and the Donuts there in ca. 4 Minutes goldbrown frittieren.

With a Schaumkelle out of the hot Oil taken, on some Küchenpaper abtropfen lassen and with Pudersugar bestreuen.

 

Give it to your Lovelessesses.

 

Tipp: Donuts with some different Glasuren are very nice, so:

For a Zitroglasur you must 60 g Pudersugar with 2 EL Zitronsaft glatt rühren and on the Donuts verteilen.

For a Schokolateglasur schmilz Vollmilk- or Halfbitterkuverture and verstreich that on the Teigkringel.

For Kids you can the Zitronglasur with Lebensmittelcolor färben and with bunten Sugarstreuseln bestreuen.

 

 

Hmmmmmmmmmmmmm lööööööööööööcker

Cowboy703

1 kg vorwiegend fest kochende Kartoffeln   Pfeffer

2 Schalotten                 1 TL getrockneter Oregano

1 rote Chilischote              evtl. Paniermehl

1-2 Zweige glatte Petersilie         4 EL Erdnussöl

500 g Rinderhack               500 g geschälte Tomaten (Dose)

2 Eier                    1 l Hühnerbrühe

Salz       1 Prise Zucker       Cayennepfeffer

 

Zubereitung:

 

The Kartoffels schälen, then wash them and do them on a Küchenreibe fine raspeln. After that put it all in a Küchentuch very strong auspressen, on a Sieb the last Tropfen outlassen. In the Zwischenzeit the Schalotten schälen and fine würfeln. Wash the Chilischote, half maken and the Kerne outputten. Then wash the Petersilie, shake it dry and do it fine hacken. Do 1 Schalotte with the Hackfleisch in a Schüssel. The Eggs and the Kartoffels there bei putten. With Salt, Pepper and Oregano very good würzen and the Masse good durchkneten. Is the Masse too feucht, do a bit Paniermehl there under worken.

Make little Bällchen from the Hack-Kartoffelmasse (2-3 cm Durchmesser) Do the Erdnussoil in a big Pot and make it hot. The Fleischbällchen there in round and round brown braten. Are they Ok, take them with a Schaumkelle out of this Oil and put it by side.

After that, put the second gewürfelte Schalotte in this Oil and do it glasig schwitzen, (not you, the Schalotten), the geschälte Tomatoes therein putten and make it all warm. With a Mixstab mixen until you have Püree, but always thereby 100 ml Hühnerbrühe with hineinputten. (So Klatsch for Klatsch) Then put the Chilihälften and the Petersilie mit darein. Make it erst very hot and then let it ca. 4 Minutes on a little Flame köcheln. Take the Chilihälften out of the Pot and fill the restliche Hühnerbrühe in it, give the Fleischböllchen there by and the Soup ca. 12 Minutes a bit hot maken. At last the Salt, Sugar and Cayennepepper so as you like it there in putten.

 

Bon Provit

 

Hhhhhmmmm löööööcker.

 

 

Cowboy7

 

4 Tassen Weißmehl
1 EL. Backpulver
1 TL. Salz
0, 37 L. warmes Wasser

1 Tasse Öl oder Fett zum Braten

 

The Mehl and the Backpulver with Salz mischen. Then Wasser there beigeben and very gut vermischen. The Teig so long kneten if he not longer klebt an the Schüssel. Very weich and elastisch maken. If it is nötig put more Wasser there zu.
Make Kugeln from this Teig (so like a small Pfirsisch) and than put one of the Kugel in your Handfläche and klopp mit the andere Handfläche so long daropp bis they 1 cm dick and rund sind. In the Mitte of the Brot you must a kleines Loch ausstechen.
The Öl oder the Fett in a Pan putten and hot maken. The Fladens vorsichtig in the Pan putten and from beiden Seiten braun braten. If they are fertisch, leg the noch a bisschen on Küchenpapier, damit the Fett go out and then eat them hot.  But verbrenn Dich net de Zung.

 

Hmmmmmmmmmmmmm lööööööööööööcker

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