|
|
|
|
Zutaten:
750 g Weißkohl
2 Karotten
1/2 grüne Paprikaschote
1 Zwiebel
250 g Majonäse
125 g saure Sahne
1 EL Dijonsenf
Salz
Pfeffer
|
|
|
|
|
|
Zubereitung:
Wash the Weißkohl, (take the Strunk off and throw it away) and schnippel him in little Streifen. Wash the Karotten, then schäl them and work it on the Raspel. Put it with the Weißkohl
in a Schüssel. Put the Kerne out of the Paprikaschote, wash and dry it, make little Würfel and put it to the others hinzu. The same you do with the Zwiebel, but make here very little Würfels. Now you
must the Majonäse with the Senf and the saure Sahne verrühren, put Salt and Pepper as you like it therezu. The Sauce over the Salat putten and very good durchrühren. Bevor you servier it let it a bit
durchziehen. ....... Fertisch
Hhhhhmmmm löööööcker.
|
|
|
|
Zutaten:
600 g Rinderhack
4 Hamburgerbrötchen
2 Gewürzgurken
4 TL Majonäse
1-2 Zwiebeln
4 TL Senf
3 EL neutrales Pflanzenöl
4 TL Ketchup
4 Blätter Eisbergsalat
Salz
2 Tomaten
Pfeffer
|
|
|
|
|
|
|
|
Zubereitung:
The
Hackfleisch with Salt and Peppa quetschen and theraus 4 flache Burger maken. Put Oil in a Pan and make it hot. Put the Burger for 8-10 Minutes therebei, the hälfte of the time from the other side braten. If you
maybe schaff it in the Zwischenzeit, wash the Salat and schleuder it dry, no no NO not in the Washmaschine, with your Hands, menno! Then wash and dry the Tomaten and fummel that grüne fiese Ding there raus. Schneid
the Tomaten in Scheiben. And if you be gerade so there bei, dann schneid doch the Gewürzgurken gleich mit and the Zwiebelen do you schälen and in Rings schnippelen. Then you take the Hamburgerbrötchen and put them
in two Hälften. Make the Backofengrill hot and do the Hälften with the Schnittfläche nach oben in it toasten. If they are hot, take a Teelöffel and put him half with Majonäse (stupid new word) and streich this on
the Hälften. On the under Hälfte you put a Salatblatt and there on one Burger. Gurken and Tomatenscheiben and the Rings of Zwiebelen on the Burgers verteilen. Then so if you like it with Senf and Ketchup
bestreichen. The obere Hälfte from the Brötchen there oben on putten and ....... Fertisch
Hhhhhmmmm löööööcker.
|
|
|
|
|
|
|
|
<META NAME="keywords" CONTENT="Linedance, Country, Western, Tanzen, Musik, Tanzbeschreibungen, Rezepte, kochen, lustig, Counts, Wall,
Amerika, Spass, Line, Dance, LineDance, Westerntanz, Choreogrphie, Kentucky Ken, Ken, Kenneth Engel, Squaredance, Square, Cowboy, Cowgirl, Beginner, Intermediate, Texas, America, Titel, Lines, Kick,
Country-Musik, Jägerheim, Jaegerheim, Aldenhoven, Dürboslar, Duerboslar, Funny, Dancer, Funny Dancer, Dancers, Red Bulls, Black Eagles, Jacky Dancers, zum Jaegerheim, Training, Tanztraining, Freitag,
19:30 Uhr, Freitags, Schinken, Käse, Onelett, Schinken-Käse-Omelett, Lamm, Stew, Lamm Stew, Salzbraten, Chili, Donuts, Tomatensuppe, gespickte Hasenkeule, Hasenkeule, Dirty Rice, Guacamole, Rumford,
Rumford-Suppe, Hamburger, Amerikanischer Krautsalat, Krautsalat, Spinatsalat, Johnny-Cakes, Cakes, Dixie Green Beans and Bacon, Beans and Bacon, Bacon, Beans, Dixie, Gumbo, Maisbrot, Cowboy-Coffee,
Cowboy-Kaffee, Beschwipstes Grapefruitsorbet, Grapefruitsorbet, Sorbet, Schweinekoteletts Michigan, Schweinekoteletts, Demotanz, Kentucky-Ken, Kentucky, Kenneth, Erle, Engel, Kenneth Engel, Ken,
Dance-Floor-Ettiquette, Dance-Floor, Termine, Linedance-Geschichte, Top 10, Linedance Top 10, Kartoffelbrot, Rothaut-Whiskey, Whiskey, Whisky, Rothaut, Party, Termine,"> <META
NAME="description" CONTENT="Country - Line-Dance - Gemeinschaft, mit den lustigsten Koch - Rezepten der Welt, eine kleine Studie über die Geschichte des Linedance und einigen
Tanzbeschreibungen. Training Freitags ab 19:30 Uhr."> <META NAME="content-language" CONTENT="Deutschland">
<META NAME="author" CONTENT="Sammy"> <META NAME="page-topic" CONTENT="Erholung & Freizeit; Vereine">
|
|
|
|
|
... auch Armensuppe genannt
... nach historischem Rezept:
ca. 190 L Wasser
8 Pfd. Gerste
12 Pfd. Reis
6 Pfd. Suppenfleisch
20 Pfd. Haferbrei
Salz
Zubereitung:
Gerste, Water, Salt and the Fleisch for ca. 2 Hours very good köcheln and the Haferschleim (bääääääh) there in putten. Not lööööcker. But in the Lauf of the Years some clever People
have do some other Zutaten there bei and the Soup would be a bit better. So do not the Schleimiges inputten and take that therefor:
Zutaten:
2,5 kg Kartoffeln
5 Dosen weisse Bohnen
5 Dosen gelbe Erbsen
2 Dosen Würstchen
1/2 Pfd. Haferflocken
Fleischbrühe
Salz
Zubereitung:
This will be very easy. Do the Kartoffeln schälen, wash them good and make little Stückchen there aus. After you have done this take a Pot and put the
fresh washed Kartoffels with Water and Salt there in. Now you must try to bring this all zum Kochen. But be very carefully, the Water can schwapping over the Rand from the Pot and then you have the
Kochplatte nass. This is not fine. So, you must aber look, that the Kartoffels be fast gar, not so ganz only fast. Then you put the Fleischbrühe, Erbsen and the Beans (no, no, not the Beans from your
Ohren, this from the Dosen) therezu. The Haferflocken you must auch noch there in putten because sonst is this not a Rumford-Suppe. The Soup must ja schließlich a bit dick werden. And then kommt et: the
Würstchen! Make little Stückchen and put them in the Pott.
Abschmeckelen ... maybe noch a bit Salt rinn ... fertisch! If you make this nochmal hot, so at the next day, it will be schmecken noch better.
Oh, if you give your guests noch a old Brötchen there bei, then it is like the Armenküche in the old wild West.
Hhhhhmmmm löööööcker.
|
|
|
|
|
|
Zutaten:
3 reife Avocados
2 EL frisch gehackter Koriander
3 EL frisch gepresster Limettensaft
Salz
1 Zehe Knoblauch
Pfeffer
1 reife Tomate
1 Msp. Chilipulver
2 EL fein gewürfelte Zwiebeln
1 Msp. Zucker
|
|
|
|
|
|
Zubereitung:
Take the Avocados and schäl and
entkern them, then you must grobe Würfelen there aus maken and they in a Schüssel putten. The Limettensaft there zu schütten. After that take the Knoblauch and schäl them auch. Do it grob hacken and put
it auch noch there bei. If you have a Mixstab, hol it and do that all pürieren. If not, hhmm, let you something anderes einfallen. The Tomatoes you must wash and dry, the green Stielende out schneiden,
in little Würfels schneiden and to the Pürree bei putten. Zwiebelen and Korianderblätter noch within and with Salt and Peppa, Chilipulver and Sugar abschmecken.
This mexican Dip from freschen Avocados you can also at Beilage to Fleischgerichte and für a Füllung from Tacos verwenden.
Hmmmmmmmmmmmmm lööööööööööööcker
|
|
|
|
|
|
|
|
Zutaten:
200g Geflügelleber
2 EL Olivenöl
250g Schweinefilet
1 TL Kreuzkümmel
2 Zwiebel
1 TL Salz
1 Stange Staudensellerie
1/2 TL Cayennepfeffer
1/2 grüne Paprikaschote
1/2 TL Tabasco
2 Frühlingszwiebeln
200g Langkornreis
2 Zehen Knoblauch
650 ml Hühnerbrühe
100g gewürfelter Schinkenspeck
3 EL frisch gehackte glatte Petersilie
|
|
|
|
|
|
|
Zubereitung:
At first wash and dry the Geflügelleber and do it
grob hacken. The Schweinefilet wash and dry too and schneid it in fine Stripes. The Zwiebelen you must schälen and fine würfelen. The Staudensellerie putz, wash, dry, maybe Fäden abziehen and in Scheiben sneiden.
Paprika in half sneiden, Kerns outputten wash and dry and fine würfelen. The Frühlingszwiebelen putz and versuch the Zwiebelen with the Lauch in 7cm long Rings to sneiden. Knoblauch without his Schale fine hacken.
The Schinkenspeck in a big Pott cross maken, the Leber and the Schweinefilet with in tuen and mit crossen lassen. Then do Olivenöl, Zwiebelen, Staudensellerie, Paprika and Knoblauch with in and let this all switzen.
After that with Kreuzkümmel, Salt, Cayennepfeffer and Tabasco würz and 2 Minutes köcheln. Fill this now with the Hühnerbrühe and do cook it. Yeah Baby, make it hot. If it is hot schalt the Herd runter and the Rice
with a middle Flamme 20 Minutes cooking, until the Flüssigkeit fast futsch is. At last, the Frühlingszwiebelen therebei putten and all 3-4 Minutes ziehen and the Dirty Rice with Petersilie on the Tisch for eating
putten.
Have a nice meal.
Tipp for Cracks:
In the original Cajun-Rezept they take no Schweinefilet, they take Hühnermägen.
Hmmmmmmmmmmmmm lööööööööööööcker !!!!!!!! *räusper *räusper
|
|
|
|
|
|
|
|
Zutaten:
4 Hasenkeulen gespickt Pfeffer
250g mageren Speck Salz
8 Semmel- oder Kartoffelknödel Öl
1 Dose eingemachte halbe Birnen 1 Brühwürfel
1 kl. Glas Preiselbeeren 50g Mehl
Zubereitung:
Sneid the mageren Speck in fine Streips and leg
them on the Boden of a Bratpott. 2 EL of the Öl give in too and the 4 Hasenkeulen with Peppa and Salt on the Speck putten. Now you must that schärp anbraten and the Brühwürfel with 1/2 l hot Water auflösen and there
in putten. This all ca. 1,5 Stunden slow cookeln. In this time the Brühe will be never seen again. So, she is futsch.
In the Zwischenzeit make einfach the Klöse - or Knödelen - or
Klopse or if you want to say dazu. The half Birnen on a Teller abrichten öh, anrichten, and fill them with a TL Preiselbeeren, it looks nicer.
If the Brühe in the Pott no more is seen you can the Keulen take
out of the Pott and at a warm place putten. The Mehl in the Pott putten and a Mehlschwitze maken, with ca. 1/2 l hot Water ablöschen and the Bratensosse absmecken.
If you want you can make a Feldsalat there bei.
Hmmmmmmmmmmmmm lööööööööööööcker
|
|
|
|
|
<META NAME="keywords" CONTENT="Linedance, Country, Western, Tanzen, Musik, Tanzbeschreibungen, Rezepte, kochen, lustig, Counts, Wall, Amerika, Spass,
Line, Dance, LineDance, Westerntanz, Choreogrphie, Kentucky Ken, Ken, Kenneth Engel, Squaredance, Square, Cowboy, Cowgirl, Beginner, Intermediate, Texas, America, Titel, Lines, Kick, Country-Musik, Jägerheim,
Jaegerheim, Aldenhoven, Dürboslar, Duerboslar, Funny, Dancer, Funny Dancer, Dancers, Red Bulls, Black Eagles, Jacky Dancers, zum Jaegerheim, Training, Tanztraining, Freitag, 19:30 Uhr, Freitags, Schinken, Käse,
Onelett, Schinken-Käse-Omelett, Lamm, Stew, Lamm Stew, Salzbraten, Chili, Donuts, Tomatensuppe, gespickte Hasenkeule, Hasenkeule, Dirty Rice, Guacamole, Rumford, Rumford-Suppe, Hamburger, Amerikanischer Krautsalat,
Krautsalat, Spinatsalat, Johnny-Cakes, Cakes, Dixie Green Beans and Bacon, Beans and Bacon, Bacon, Beans, Dixie, Gumbo, Maisbrot, Cowboy-Coffee, Cowboy-Kaffee, Beschwipstes Grapefruitsorbet, Grapefruitsorbet,
Sorbet, Schweinekoteletts Michigan, Schweinekoteletts, Demotanz, Kentucky-Ken, Kentucky, Kenneth, Erle, Engel, Kenneth Engel, Ken, Dance-Floor-Ettiquette, Dance-Floor, Termine, Linedance-Geschichte, Top 10,
Linedance Top 10, Kartoffelbrot, Rothaut-Whiskey, Whiskey, Whisky, Rothaut, Party, Termine,"> <META NAME="description" CONTENT="Country - Line-Dance - Gemeinschaft, mit den lustigsten
Koch - Rezepten der Welt, eine kleine Studie über die Geschichte des Linedance und einigen Tanzbeschreibungen. Training Freitags ab 19:30 Uhr.">
<META NAME="content-language" CONTENT="Deutschland"> <META NAME="author" CONTENT="Sammy"> <META NAME="page-topic" CONTENT="Erholung &
Freizeit; Vereine">Gaby Neumann, Shake Again, Shanty Doodle, The Road Goes On, Michael C. Kent,
|
|