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Cowboy702

Zutaten:

 

750 g Weißkohl

2 Karotten

1/2 grüne Paprikaschote

1 Zwiebel

250 g Majonäse

125 g saure Sahne

1 EL Dijonsenf

Salz

Pfeffer

American Salat02

Zubereitung:

 

Wash the Weißkohl, (take the Strunk off and throw it away) and schnippel him in little Streifen. Wash the Karotten, then schäl them and work it on the Raspel. Put it with the Weißkohl in a Schüssel. Put the Kerne out of the Paprikaschote, wash and dry it, make little Würfel and put it to the others hinzu. The same you do with the Zwiebel, but make here very little Würfels. Now you must the Majonäse with the Senf and the saure Sahne verrühren, put Salt and Pepper as you like it therezu. The Sauce over the Salat putten and very good durchrühren. Bevor you servier it let it a bit durchziehen. ....... Fertisch

 

Hhhhhmmmm löööööcker.

 

Cowboy7

Zutaten:

 

600 g Rinderhack

4 Hamburgerbrötchen

2 Gewürzgurken

4 TL Majonäse

1-2 Zwiebeln

4 TL Senf

3 EL neutrales Pflanzenöl

4 TL Ketchup

4 Blätter Eisbergsalat

Salz

2 Tomaten

Pfeffer

Hamburger02
essen00092

 

Zubereitung:

 

The Hackfleisch with Salt and Peppa quetschen and theraus 4 flache Burger maken. Put Oil in a Pan and make it hot. Put the Burger for 8-10 Minutes therebei, the hälfte of the time from the other side braten. If you maybe schaff it in the Zwischenzeit, wash the Salat and schleuder it dry, no no NO not in the Washmaschine, with your Hands, menno! Then wash and dry the Tomaten and fummel that grüne fiese Ding there raus. Schneid the Tomaten in Scheiben. And if you be gerade so there bei, dann schneid doch the Gewürzgurken gleich mit and the Zwiebelen do you schälen and in Rings schnippelen. Then you take the Hamburgerbrötchen and put them in two Hälften. Make the Backofengrill hot and do the Hälften with the Schnittfläche nach oben in it toasten. If they are hot, take a Teelöffel and put him half with Majonäse (stupid new word) and streich this on the Hälften. On the under Hälfte you put a Salatblatt and there on one Burger. Gurken and Tomatenscheiben and the Rings of Zwiebelen on the Burgers verteilen. Then so if you like it with Senf and Ketchup bestreichen. The obere Hälfte from the Brötchen there oben on putten and ....... Fertisch

 

Hhhhhmmmm löööööcker.

 

Cowboy7

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... auch Armensuppe genannt

 ... nach historischem Rezept:

 

ca. 190 L Wasser

8 Pfd. Gerste

12 Pfd. Reis

6 Pfd. Suppenfleisch

20 Pfd. Haferbrei

Salz

 

Zubereitung:

 

Gerste, Water, Salt and the Fleisch for ca. 2 Hours very good köcheln and the Haferschleim (bääääääh) there in putten. Not lööööcker. But in the Lauf of the Years some clever People have do some other Zutaten there bei and the Soup would be a bit better. So do not the Schleimiges inputten and take that therefor:

 

Zutaten:

 

2,5 kg Kartoffeln

5 Dosen weisse Bohnen

5 Dosen gelbe Erbsen

2 Dosen Würstchen

1/2 Pfd. Haferflocken

Fleischbrühe

Salz

 

Zubereitung:

 

This will be very easy. Do the Kartoffeln schälen, wash them good and make little Stückchen there aus. After you have done this take a Pot and put the fresh washed Kartoffels with Water and Salt there in. Now you must try to bring this all zum Kochen. But be very carefully, the Water can schwapping over the Rand from the Pot and then you have the Kochplatte nass. This is not fine. So, you must aber look, that the Kartoffels be fast gar, not so ganz only fast. Then you put the Fleischbrühe, Erbsen and the Beans (no, no, not the Beans from your Ohren, this from the Dosen) therezu. The Haferflocken you must auch noch there in putten because sonst is this not a Rumford-Suppe. The Soup must ja schließlich a bit dick werden. And then kommt et: the Würstchen! Make little Stückchen and put them in the Pott.

 

Abschmeckelen ... maybe noch a bit Salt rinn ... fertisch! If you make this nochmal hot, so at the next day, it will be schmecken noch better.

 

Oh, if you give your guests noch a old Brötchen there bei, then it is like the Armenküche in the old wild West.

 

Hhhhhmmmm löööööcker.

BUTTN010
Cowboy706

Zutaten:

 

3 reife Avocados

2 EL frisch gehackter Koriander

3 EL frisch gepresster Limettensaft

Salz

1 Zehe Knoblauch

Pfeffer

1 reife Tomate

1 Msp. Chilipulver

2 EL fein gewürfelte Zwiebeln

1 Msp. Zucker

 

Guacamole02
smiley-14502

Zubereitung:

Take the Avocados and schäl and entkern them, then you must grobe Würfelen there aus maken and they in a Schüssel putten. The Limettensaft there zu schütten. After that take the Knoblauch and schäl them auch. Do it grob hacken and put it auch noch there bei. If you have a Mixstab, hol it and do that all pürieren. If not, hhmm, let you something anderes einfallen. The Tomatoes you must wash and dry, the green Stielende out schneiden, in little Würfels schneiden and to the Pürree bei putten. Zwiebelen and Korianderblätter noch within and with Salt and Peppa, Chilipulver and Sugar abschmecken.

 

This mexican Dip from freschen Avocados you can also at Beilage to Fleischgerichte and für a Füllung from Tacos verwenden.

 

Hmmmmmmmmmmmmm lööööööööööööcker

Cowboy706

Zutaten:

 

200g Geflügelleber

2 EL Olivenöl

250g Schweinefilet

1 TL Kreuzkümmel

2 Zwiebel

1 TL Salz

1 Stange Staudensellerie

1/2 TL Cayennepfeffer

1/2 grüne Paprikaschote

1/2 TL Tabasco

2 Frühlingszwiebeln

200g Langkornreis

2 Zehen Knoblauch

650 ml Hühnerbrühe

100g gewürfelter Schinkenspeck

3 EL frisch gehackte glatte Petersilie

 

Dirty Rice02

Zubereitung:

At first wash and dry the Geflügelleber and do it grob hacken. The Schweinefilet wash and dry too and schneid it in fine Stripes. The Zwiebelen you must schälen and fine würfelen. The Staudensellerie putz, wash, dry, maybe Fäden abziehen and in Scheiben sneiden. Paprika in half sneiden, Kerns outputten wash and dry and fine würfelen. The Frühlingszwiebelen putz and versuch the Zwiebelen with the Lauch in 7cm long Rings to sneiden. Knoblauch without his Schale fine hacken. The Schinkenspeck in a big Pott cross maken, the Leber and the Schweinefilet with in tuen and mit crossen lassen. Then do Olivenöl, Zwiebelen, Staudensellerie, Paprika and Knoblauch with in and let this all switzen. After that with Kreuzkümmel, Salt, Cayennepfeffer and Tabasco würz and 2 Minutes köcheln. Fill this now with the Hühnerbrühe and do cook it. Yeah Baby, make it hot. If it is hot schalt the Herd runter and the Rice with a middle Flamme 20 Minutes cooking, until the Flüssigkeit fast futsch is. At last, the Frühlingszwiebelen therebei putten and all 3-4 Minutes ziehen and the Dirty Rice with Petersilie on the Tisch for eating putten.

 

Have a nice meal.

 

Tipp for Cracks:

 

 In the original Cajun-Rezept they take no Schweinefilet, they take Hühnermägen.

 

Hmmmmmmmmmmmmm lööööööööööööcker !!!!!!!! *räusper *räusper

Cowboy706

 

Zutaten:

 

 

4 Hasenkeulen gespickt                       Pfeffer

250g mageren Speck                         Salz

8 Semmel- oder Kartoffelknödel                Öl

1 Dose eingemachte halbe Birnen               1 Brühwürfel

1 kl. Glas Preiselbeeren                       50g Mehl

 

 

Zubereitung:

 

 

Sneid the mageren Speck in fine Streips and leg them on the Boden of a Bratpott. 2 EL of the Öl give in too and the 4 Hasenkeulen with Peppa and Salt on the Speck putten. Now you must that schärp anbraten and the Brühwürfel with 1/2 l hot Water auflösen and there in putten. This all ca. 1,5 Stunden slow cookeln. In this time the Brühe will be never seen again. So, she is futsch.

 

In the Zwischenzeit make einfach the Klöse - or Knödelen - or Klopse or if you want to say dazu. The half Birnen on a Teller abrichten öh, anrichten, and fill them with a TL Preiselbeeren, it looks nicer.

 

If the Brühe in the Pott no more is seen you can the Keulen take out of the Pott and at a warm place putten. The Mehl in the Pott putten and a Mehlschwitze maken, with ca. 1/2 l hot Water ablöschen and the Bratensosse absmecken.

 

If you want you can make a Feldsalat there bei.

 

Hmmmmmmmmmmmmm lööööööööööööcker

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